Mijn naam is Martina ( Tina voor de kinderen), ik ben 43 jaar oud en getrouwd met Remko en trotse moeder van onze zoon Joey, hij is 15 jaar. 

Sinds 3 jaar hebben wij een super leuke beagle aan ons gezin toegevoegd, de kinderen vinden Rocky heel erg leuk en gezellig. Rocky is heel lief voor de kinderen maar zijn favoriete hobby is vooral slapen. Ik volg samen met Rocky verschillende honden cursusen bij Martin Gaus in Lelystad omdat wij graag een leuke en blije hond hebben die goed bij ons gezin past. Huisdieren leren kinderen ook sociaal te zijn naar dieren toe

Ik ben sinds 2010 een geregistreerd gastouder dit doe ik met veel plezier! Kinderen hebben allemaal hun eigen persoonlijkheid en dat maak het zo leuk en afwisselend. Ik vind het een uitdaging om met kinderen te werken, het is een leerproces wat nooit stilstaat. Ik heb ook veel ervaring met kindjes die bijvoorbeeld moeite hebben om zich thuis te voelen op een kinderdagverblijf omdat de groepen daar te groot zijn voor hen, hier krijgen ze de tijd om te wennen geheel op hun eigen tempo zodat ze zich hier thuis voelen en kunnen genieten! Doordat de opvang plaats vindt in ons eigen huis draaien de gastkindjes mee in ons gezin en voelen ze zich hier 'thuis'. In onze tuin kunnen de kinderen heerlijk veilig spelen, de tuin is afgesloten en er is genoeg speelgoed zodat de kinderen zich helemaal kunnen uitleven en opgaan in hun spel. Achter ons huis is een leuk speeltuintje voor de kinderen wat geheel is afgestemd voor de kleuters. Boven hebben we een speelzolder vol met speelgoed voor alle leeftijden waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven en vooral zichzelf kunnen zijn, er is een legio aan speelgoed voor verschillende leeftijden zodat ieder kindje gestimuleerd wordt in zijn eigen ontwikkeling. Ieder kind is uniek en probeer ik zoveel mogelijk naar de behoeftes van het kind te kijken en daar op in te spelen, zodat ieder kind de aandacht krijgt die het verdient.

Ik ben in het bezit van een MBO-2 diploma Helpende Zorg en Welzijn en heb ik een kinder EHBO-diploma van het Oranje Kruis en deze wordt jaarlijks 2 x herhaald. Ook volg ik regelmatig trainingen/cursussen die aansluiten bij de opvoeding van kinderen.Verder heb ik ook de gastouderacademie doorlopen.

Mijn man en ik zijn hebben beide een verklaring omtrent goed gedrag en ons huis voldoet aan de eisen betreffende veiligheid en hygiene. Dit wordt jaarlijks d.m.v. een risico-inventarisatie van de verschillende gastouder bureau's opnieuw gecontroleerd. Ook is er jaarlijkse controle van de GGD, hiermee voldoe ik aan de eisen die de wet aan gastouders stelt.

Waarom gastouderopvang?
* Ik heb altijd tijd voor een knuffel
* Ik geef ieder kind persoonlijke aandacht
* Ik vind rust en regelmaat belangrijk, maar vooral het eigen ritme van het kind
* Ik bied kleinschalige en professionele opvang
* Ik vind respect voor mens, dier en natuur belangrijk
* Ik bied opvang in een huiselijke en vertrouwde omgeving
* Ik ben het vaste gezicht, er is dus continuïteit en stabiliteit
* Positief opvoeden en aanleren van normen en waarden vind ik belangrijk
* Ik ben in het bezit van het certificaat EHBO aan kinderen
* Jaarlijkse controle GGD

U kunt hier het laatste GGD-rapport inzien
MBO-2 diploma Helpende Zorg en Welzijn
Kinder EHBO-diploma van het Oranje Kruis
Verklaring Omtrent Goed Gedrag 
Landelijk Register Kinderopvang registratienummer108739661 


| Meer