Lego App voor kids


In LEGO® Juniors Create & Cruise kunnen kinderen van 4 tot 7 jaar hun verbeelding gebruiken om hun eigen LEGO voertuigen en minifiguren te maken.
Door naar muntjes te zoeken kunnen ze virtuele LEGO sets vrijspelen die in een paar makkelijke stappen kunnen worden gebouwd, en die deel uit zullen maken van het kleurrijke 3D-decor van de game in de volgende speelsessies van je kind.
Create & Cruise biedt volop inspiratie voor levensechte LEGO bouwwerken en fantasierijke speelscenario's om het met je kind over te hebben, zoals waarom de mooie prinses een politiewagen bestuurt die benen heeft in plaats van wielen.

Kenmerken: 
* Geen verkoopfunctie binnen de app
* NIEUWE levels met mooie decors
* NIEUWE modellen voor leuke nieuwe bouw- en speelervaringen Je kind kan nu met helikopters en grote vrachtwagens spelen! 
* Kies je minifiguur en combineer met heel veel creatieve voertuigen. Hoe meer je oefent, hoe meer je vrijspeelt!
* Vrolijke en leuke animatiefilmpjes en soundtrack
* Intuïtieve pictogrammen en navigatie maken de game heel toegankelijk – geen lees- of schrijfvaardigheden vereist
* Virtueel bouwen met LEGO® stenen
* Geen reclame voor andere bedrijven
* Geen links naar andere websites
In LEGO® Juniors Creëer en vertrek, kunnen kinderen van 4 tot 7 jaar hun verbeelding gebruiken om hun eigen LEGO® voertuigen en minifiguren te creëren. 

Door naar muntjes te zoeken kunnen ze virtuele LEGO® sets activeren die in een paar makkelijke stappen kunnen worden gebouwd - en die deel uit zullen maken van het kleurrijke 3D-decor van de game in de volgende speelsessies van uw kind. 

Creëer en vertrek biedt volop inspiratie voor echte LEGO® bouwwerken en fantasierijke speelscenario's waar u met uw kind over kunt praten - zoals waarom de mooie prinses een politiewagen bestuurt die benen in plaats van wielen heeft. 


Klik hier voor meer informatie op de lego site
 
  •  
  •  
    20-09-2016 22:13     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.